TMA

 

Cu doua decenii in urma, Ormco a contribuit la dezvoltarea initiala a arcurilor Beta Titanium. De-a lungul anilor, Ormco a dezvoltat si rafinat procesul de fabricatie al TMA, in scopul de a oferi cel mai mare numar de dimensiuni si optiuni disponibile. Astazi, TMA, brand al Beta Titanium, a ramas standardul industriei in ceea ce priveste consistenta si calitatea.

Cu numai jumatate din forta dar cu o capacitate de lucru de doua ori mai mare decat otelul inoxidabil, TMA este indicat pentru toate etapele de tratament. Datorita rigiditatii sale intermediare intre otelul inoxidabil si aliaje Ni-Ti, este foarte benefic ca arc principal. TMA are caracteristici foarte bune in ceea ce priveste flexibilitatea, impreuna cu forte previzibile pentru un control consistent.

Etapa initiala – TMA este recomandat pentru alinierea dintilor, inchiderea spatiilor si curba lui Spee. Ormco ofera “Reverse Curve TMA” si Reverse “Curve TMA with “T” Loops”, preformate.

Etapa intermediara – TMA este recomandat pentru un control timpuriu, cu forte moderate. TMA ofera manipularea completa a dimensiunii. Indicatiile includ folosirea unui arc ideal pentru exercitarea moderata a fortelor pe o perioada mai lunga de timp.

Etapa finala – TMA poate fi utilizat si cu forte moderate.

 

Frictiune minima si TMA colorat

In cazul in care telul dumneavoastra este o frictiune minima, atunci vei aprecia beneficiile oferite de TMA. TMA colorat, va oferi pacientilor dumneavoastra un aspect deosebit.

 

Ni-Ti

Arcuri din Ni-Ti, marca Ormco. Ni-Ti are elasticitatea si puterea de revenire necesara in timpul tratamentului. Ni-Ti este indicat pentru nivelarea initiala, aliniere si o rotatie controlata.

 

Turbo Wire

Turbo Wire este o impletitura de forma dreptunghiulara din Ni-Ti, cu rigiditate scazuta si flexibilitate foarte buna. Turbo Wire este recomandat ca arc initial, pentru un control deplin al bracketilor. De asemenea, este efficient si ca arc de finisare, care sa permita si utilizarea elasticelor vertical.

 

Titanium Nobium FA (arc de finisare)

Este un arc inovator, proiectat pentru precizia in finisarea fiecarui dinte. Proprietatile unice ale Titanium Nobium FA il fac o optiune de precizie intraorala. Cu o rigiditate de numai 80% din TMA, este perfect pentru mentinere, dar si foarte usor pentru a nu trece peste relatiile arc-arc. Este recomandat pentru utilizarea cu elastice de finisare chiar daca se simte moale si flexibil, ramane cu o usoara elasticitate dupa indorie, asemanatoare cu a otelului inoxidabil.

 

Otel inoxidabil

Arcurile Ormco din otel inoxidabil, sunt fabricate dintr-un aliaj cu 300 de componente, cu o rezistenta foarte mare la rupere, de peste 300.000 psi. Sunt fabricate la cea mai inalta calitate pentru precizie dimensionala, finisare de suprafata, furnizarea unor forte optime pentru stabilitatea arcului, capacitatea de adaptare, flexibilitate si alunecare mecanica.

D-Rect

Este un arc din otel inoxidabil, impletit din 8 parti. Acesta poate fi utilizat pe parcursul tratamentului in cazul in care sunt indicate forte usoare si control dimensional.

 

Triple Flex

Este un arc compus din 3 fire de otel inoxidabil. Are forte moderate si este utilizat pentru nivelarea initiala si aliniere.

 

Respond

Este un arc coaxial din otel inoxidabil. Este recomandat in etapa initiala, datorita fortei sale usoare si gentile. Raspunsul este de asemenea foarte flexibil si poseda caracteristici de revenire foarte bune. Unul dintre avantajele sale este controlul foarte bun datorita diamentrului mai mare.

Project Details