STb

Cererea de ortodontie linguala a fost data de persoanele care doresc un zambet frumos, fara aparitia aparatelor metalice sau ceramice.

STb Light Lingual System a fost conceput pentru a reduce stresul dat de miscarea dintilor, facand tratamentul mult mai bland. Nu necesita un laborator extern pentru cazurile fara extractii. In functie de dificultatea cazului, munca de laborator poate fi efectuata in cabinetul Dvs, ceea ce va reduce costurile si consumul de timp. In majoritatea cazurilor, aparatul STb nu necesita un ghid de referinta pentru angulatia momentului de torsiune (T.A.R.G.) si nici trusa de laborator pentru fabricarea unui aparat lingual individual (C.L.A.S.S.), ceea ce il simplifica mult si reduce costurile implicate aproape la jumatate fata de celelalte aparate linguale. In cazurile medicale in care se pot utiliza bracketurile STb, tratamentul poate fi initiat cu o trusa standard de aplicare indirecta, fie in cabinetul Dvs, fie prin intermediul Laboratorului Asociatiei Americane a Ortodontilor.

Utilizand ligaturile pasive, STb Lingual reduce dramatic frictiunea, permitand miscarea libera a dintilor.

–          Majoritatea cazurilor nu necesita trusa T.A.R.G. sau C.L.A.S.S.

–          Trusa standard de aplicare indirecta

–          Costuri de laborator reduse

–          Usurinta in utilizare

COMFORT

Prin dimensiunea lor redusa si conturul rotunjit, bracketurile STb ofera pacientului un comfort maxim. Fortele de intensitate redusa aplicate prin intermediul miniaparatului ortodontic lingual amelioreaza stressul generat de deplasarea dintelui, ceea ce face ca tratamentul sa actioneze cu mult mai multa blindete asupra tesuturilor, pentru un comfort suplimentar.

Ca o caracteristica unica, bracketurile STb exercita un impact minim asupra pozitiei limbii si actului de vorbire. Studiile clinice dovedesc ca dificultatea in vorbire este neglijabila si survine doar imediat dupa bonding, disparind complet in decurs de citeva zile. Impreuna cu pacientii Dvs, veti aprecia si usurinta cu care dintii sunt accesibili, pentru asigurarea unei igiene orale superioare.

  • Dimensiuni reduse si contur rotunjit
  • Bracketul cu cel mai mic profil – 1,5 mm grosime totala
  • Impact minim asupra pozitiei limbii si actului vorbirii
  • Igiena orala ameliorata

VITEZA O inovatie in ortodontica linguala, aparatul STb utilizeaza un nou sistem de ligare pasiva, care reduce in mod dramatic frictiunea. S-a demonstrat ca fortele scazute si frictiunea redusa fac ca deplasarea dintilor sa se desfasoare cu o eficienta exceptionala.

  • Biomecanica ce implica forte scazute si frictiune redusa, pentru o deplasare rapida a dintelui
  • Distanta mai mare intre bracketuri, pentru a reduce fortele si a scadea interferenta dintre bracketuri
  • Discretie totala si comfort suprem
  • Control tridimensional al deplasarii dintelui
  • Nu exista sisteme de aliniere care se pot pierde sau nu sunt purtate de catre pacient

SIMPLITATE

Mai putine activari sit imp mai scurt de tratament.

CALITATE

Rezultate previzibile de inalta calitate, in cel mai scurt timp posibil.

Project Details