Spirit MB

Adeziune mecanica pe care va puteti baza

Avand propriul record in performantele clinice si fiabilitate, Spirit MB este un bracket estetic pe care veti dori sa-l oferiti pacientilor dumneavoastra. Proiectarea Spirit MB, este facuta astfel incat sa atinga forta asemanatoare dispozitivelor traditionale din otel inoxidabil. Doar aplicati materialul adeziv preferat si aplicati bracketii Spirit MB.

Veti vedea ca este eliminate orice nevoie de utilizare suplimentara a primerilor. Prin eliminarea primerului, nu veti avea variabile necontrolabile care pot aparea in urma utilizarii acestuia: tehnica complexa, sensibilitate la caldura, termen de valabilitate limitat etc, care pot afecta puterea adeziunii.

Sistemul de identificare Face-Paint SpiritMB

Spirit MB include sistemul patentat Face-Paint de la Ormco, care este conceput pentru a facilita plasarea si identificarea bracketilor. Suprafata este acoperita cu un strat colorat, netoxic, solubil in apa. Acest lucru face alegerea si plasarea bracketilor foarte usoara.

Coduri de culoare:

Maxilar

Incisivi centrali – albastru

Incisivi laterali – rosu

Canini – verde

Premolari – portocaliu

Mandibula

Incisivi – rosu

Canini – mov

Premolari – roz

Primele aplicatii estetice cu aripioare de metal

Bracketii Alexander Spirit MB ofera forta datorita materialului polimeric avansat si integritatea slotului integrat, din otel inoxidabil. Ele ofera nu doar un control efficient, dar, de asemenea, si caracteristicile de alunecare ale bracketilor metalici. Aripioarele de metal sunt usor de reglat si ofera un control superior rotatiei, prin sistemul Mini-Wick.

Designul bracketului minimizeaza interferentele ocluzale si uzura bracketului si ofera o zona speciala sub aripioare pentru ligaturi mai facile.

Sistemul de identificare Face-Paint SpiritMB

La nivelul tuturor bracketilor angulati (incisivi maxilari, canini maxilari si mandibulari), partea distala este marcata cu un punctulet. Bracketii pentru incisivi mandibulari si premolarii superiori sunt universali si pot fi plasati pe ambele hemiarcade. Un punctulet indica zona gingivala, iar bracketii pentru premolarii inferiori sunt marcati si cu un punctulet pentru zona ocluzala. Bracketii pentru incisivii laterali mandibulari si canini, atat maxilari cat si mandiculari, sunt usor de identificat si datorita punctuletului pe zona distala.

Coduri de culoare:

Maxilar

Incisivi centrali – albastru

Incisivi laterali – rosu

Canini – verde

Premolari – portocaliu

Mandibula

Incisivi – rosu

Canini – mov

Premolari – roz

Project Details