Prodigy SL

Activ prin design, pasiv prin alegere

Cine s-ar fi gandit la un bracket care ar putea depasi limitelele bracketilor cu autoligare activa sau pasiva, prin furnizarea de noi castiguri in eficienta, control si rezultate previzibile?

Acum, toate acestea si multe altele sunt posibile cu noii bracketi Ormco Prodigy cu autoligare activa sau pasiva.

Designul patentat Prodigy SL, combina cele mai bune beneficii ale bracketilor activi sau pasivi. Pentru a va oferi o mai mare flexibilitate in timp, permitandu-va sa utilizati tratamentele preferate.

Alegeti o combinatie de bracketi activi  in zona anterioara pentru control, in timp ce beneficiati de si de facilitatile bracketilor pasivi, in zona posterioara. In plus, dispozitivul Spin-Tek, este fabricat din Cu Ni-Ti pentru o uzura mai mica, fiabilitate si performanta de livrare continua a fortelor. Asta inseamna mai multe rezultate previzibile.

Control previzibil, Forta continua

Primul bracket active, fabricat din Cu Ni-Ti, care rezista la deformare, oferind performante fiabile si un control mai mare de rotatie, comparat cu modelele Voudouris.

Forta constanta, fara deformare, pe tot parcursul tratamentului, permite retinerea constanta a sarmei si un control mai mare de rotatie, pentru a permite mai rapid, rezultate previzibile.

Design inovator, care impreuna cu Cu Ni-Ti, faciliteaza forte mai usoare in timpul tratamentului si forte mai rifide in timpul fazelor de finisare.

Schimbare rapida si usoara a sarmei

Dispozitivul Spin-Tek disperseaza fortele necesare deschiderii, pentru a rezulta o forta de 0 kg, chiar si in cazul in care exista depunderi de tartru, pentru a rezulta ajustari mai confortabile si mai rapide. Bracketii Voudouris cu autoligare, necesita o forta unidirectionala de pana la 1.34 kg pentru a deschide capacul glisant, forta care poate provoca un discomfort foarte mare pacientului.

Project Details