Inspire ICE

Alegerea Clara pentru performanta in Estetica

Bracketii Inspire Ice sunt un produs foarte important pentru ortodontii care doresc o solutie estetica in practica lor, una care va da rezultate superbe pentru pacientii care au nevoie de miscare usoara, moderata sau semnificativa a dintilor, si un control strict al tratamentului, fara precedent.

Spre deosebire de alte bracketuri ceramice, opace si colorate pentru a imita o anumita nuanta a dintelui, bracketul ICE™ este transparent (”crystal clear”) si virtual dispare indiferent de nuanta dintelui. Bracketul ICE™ este singura solutie intradevar estetica pentru toti pacientii.

– Material de constructie patentat, avind claritatea cristalului, pentru o calitate estetica necompromisa. – Margini fine, rotunjite, pentru un comfort ridicat al pacientului. – Forte mecanice de glisare superioare, comparativ cu bracketurile ceramice cu fante metalizate. – Forta maxima a aripii de ligare. – Patul bracketului cu contur anatomic al dintelui si forma romboidala, pentru o pozitionare rapida si corecta. – Design patentat al bazei, cu suprafata perlata, pentru indepartarea facila a bracketurilor. – Bracketuri gemene autentice, cu zona ampla sub aripa de ligare, asigurind usurinta in procesul de ligare.

Putere maxima

Progresele in domeniul tehnologiei de tratament termic, permit producerea bracketilor mai rezistenti la rupere decat alte aparate din ceramic. Puterea de cuplu este de trei ori mai mare decat a altor bracketi ceramici.

Alunecare excelenta, fara slot de metal

Inspire Ice are o suprafata foarte neteda, lustruita termic, care reduce frictiunea. Testele de laborator dovedesc rezistenta la frictiune a Inspire Ice, ca fiind mai buna decat la bracketii ceramic care au insertii metalice. Testarea a fost realizata cu arcuri 0.017 x 0.025 Cupru Ni-Ti®.

Usor de indepartat

Inspire Ice utilizeaza tehnologia cu bile patentata Ormco, care reduce forta necesara la indepartare. O procedura simplificata, care asigura indepartarea bracketilor cu usurinta – pur si simplu se introduce instrumentul de indepartat Inspire Ice sub aripioare si se inclina inspre marginea incizala sau suprafata ocluzala.

Neted si condortabil

Inspire Ice este cel mai mic bracket de pe piata, fiind fabricat printr-un process innovator, care ofera o suprafata neteda si rotunjita pentru a spori confortul pacientului.

Plasare rapida si precisa

Sistemul Ormco cu forme romboidale, contururi specifice ale dintilor si sistemul unic Face Paint, asigura plasarea bracket-dinte mult mai rapida si precisa. Noii bracketi inferiori, bicuspizi, ofera pacientilor o optiune estetica completa cu 20 de unitati.

Instructiuni pentru indepartare

  1. Indepartati toate ligaturile si ascurile. Pentru a asigura confortul pacientilor in timpul procedurii de indepartare, utilizati ceara pentru ocluzie, furnizata in kit. Daca este necesar, ceara se incalzeste inainte de utilizare, pentru a fi siguri ca toti dintii sunt bine sustinuti, dar permit ca ceara sa se raceasca inainte de a aplica forta necesara indepartari. Datorita faptului ca ceara vine intr-o singura dinmensiune, poate fi necesara indepartarea excesului, pentru a evita interferentele.
  2. Utilizand instrumentul pentru indepartare, apucati bracketul de aripioarele ocluzale si gingivale. Strangeti instrumentull cu fermitate pana cand este inchis. Tineti instrumentul in aceasta pozitie timp de cateva secunde.
  3. Cu instrumentul inchis, pivotati instrumentul inspre ocluzal/incizal, crescand forta pana cand bracketul este indepartat. Nu trageti sau rasuciti bracketul. Bracketii Inspire Ice sunt dotati cu o tehnologie care initiaza o crapatura in adezivul utilizat, de aceea se recomanda indepartarea inspre ocluzal/incizal. Bracketii Inspire Ice sunt conceputi pentru a se dezlipi la interfata dintre suport si adeziv, pentru siguranta smaltului. De aceea, exista posibilitatea ca o parte din adezivul utilizat sa ramana pe suprafata dintelui dupa indepartarea bracketului. Kit-ul pentru indepartare este de unica folosinta.

 

Project Details