Insignia

Combinam designul artistic si ingineria de precizie

Insignia este un sistem 3D, cu aparate personalizate pentru o solutie all-inclusive. Va permite sa combinati strategia de tratament cu precizia de proiectare a rezultatelor pe calculator, pentru a oferi fiecarui pacient o ocluzie optima si un zambet special proportionat pentru caracteristicile lor faciale. Insignia poate face cazurile dificile mai usor de gestionat, iar cazurile de rutina pot deveni exceptionale.

–       Proiectare in multe puncte cu date exacte pe modelele 3D

–       Software care pune controlul si precizia in mainile tale

–       Bracketi personalizati fiecarui pacient, cu vizualiarea rezultatul final, asigurand o eficienta clinica maxima

–       Fire personalizate care conduc la mai putine consultatii

–       Ghiduri pentru plasare de precizie pentru a minimiza ajustarile in timpul tratamentului

Zeci de ani de cercetare si inovare

Insignia foloseste algoritmi avansati in combinatie cu PVS, pentru a crea un model virtual 3D cu anatomia pacientului. Cu Insignia, aveti controlul complet al fiecarui caz. Chiar daca prin intermediul software-ului este furnizat un curs de tratament, puteti vizualiza fiecare dinte in parte, fiind permisa rotatia acestora, pentru a perfection fiecare caz in parte.

Insignia este singurul sistem de tratament care ofera o solutie completa personalizata bazata pe tratamentul proiectat si aprobat; bracketii personalizati pentru fiecare  pacient in parte si sarmele sunt fabricate pentru a ajunge la ocluzia dorita. Ghidurile de plasare de precizie sunt dezvoltate pentru a plasa bracketii in pozitia necesara pentru obtinerea rezultatelor dorite in cel mai putin timp.

 

Project Details