Copper Ni-Ti

Arcuri din Cu Ni-Ti

Arcurile contin Nichel, Titan, Cupru si Crom.

Cuprul a fost adaugat in aliaj pentru a imbunatati proprietatile termice reactive. Ormco ofera patru arcuri diferite din Cu Ni-Ti: Damon Cu Ni-Ti si  27 ° C, 35 ° C, și 40 ° C Cu Ni-Ti. Cu cat temperatura de tranzitie este mai mare, cu atat mai mica este forta data de catre arcuri. Seria Cu Ni-Ti ofera o gama larga de optiuni in alegerea si distribuirea fortelor , dimensiunea arcurilor, optiuni care ajuta in alegerea planului de tratament.

–       Proprietatile de revenire, favorizeaza miscarea eficienta si rapida a dintilor.

–       Datorita histerezei reduse a Cu Ni-Ti, fortele de activare sunt mai mici decat alte produse din Ni-Ti, facand angajamentul arcurilor in sloturi mult mai usoara.

–       Profilul unoc ofera forte continua, chiar si la devieri foarte mici.

–       Mai rezistent la deformarea permanenta decat alte arcuri din Ni-Ti.

–       Consistenta constanta cu un interval foarte precis al temperaturii, asigura activare si rezultate predictibile.

–       Usor de utilizat, chiar si in cazuri foarte dificile.

 

Damon Cu Ni-Ti

Calibrat exact pentru utilizare cu sistemul Damon. In plus, suprafata finisata a arcurilor este mai neteda, pentru a maximize caracteristicile de alunecare.

27 ° C Cu Ni-Ti

Are o rigiditate relativa mai mare decat 35 ° C sau 40 ° C Cu Ni-Ti. Asadar, medicii il considera adecvat pentru sectiunile transversale sau cand sunt necesare forte superioare sau rigiditate, pentru sectiuni transversal dreptunghiulare.

35 ° C Cu Ni-Ti

Cu temperatura de tranzitie apropiata de temperature bucala, este mai moale la temperatura camerei, pentru a facilita utilizarea.

40 ° C Cu Ni-Ti

Ofera cea mai scazuta forta relativa dintre arcurile Ni-Ti. Pentru alinierea initiala, acesta este cel mai utilizat. Ca atare, poate fi indicat in cazurile dificile sau la pacienti cu status parodontal compromis.

 

Forta de deviere initiala este mai mica la Cu Ni-Ti, ceea ce face mai usoara angajarea dintilor malpozitionati. Cand arcul sare, fortele sunt mentinute, chiar si in devieri minore.

Project Details