Greengloo

Adeziv cromatic pentru bracketi metalici.

Grengloo este adezivul cu schimb cromatic in dublu sens care va schimba complet experienta Dvs legata de bonding, furnizind rezistenta, flexibilitatea si caracteristicile inteligente pe care le doriti, odata cu siguranta adeziunii ortodontice pe care o doriti.

Polimerizare rapida, atunci cand o doresti, nu la moment inoportun. In conditii de expunere la lumina ambianta, Grengloo asigura un timp de lucru cu pina la 185% mai lung comparativ cu ceilalti adezivi fotopolimerizabili, oferindu-va mai mare flexibilitate in pozitionarea bracketurilor, indepartarea excesului de adeziv si initierea polimerizarii. In momentul in care sunteti pregatit pentru polimerizare, activatorul Grengloo de polimerizare rapida actioneaza in doar 5 secunde cu ajutorul unei lampi de fotopolimerizare cu spectru larg (de ex. lampa cu halogen, sau CoolBeam) pentru a obtine in timp scurt o rezistenta remarcabila cu reducerea concomitenta a timpului de asistenta a pacientului. Odata activat, Grengloo polimerizeaza mai rapid decit alti adezivi fotopolimerizabili, asigurind un procent mai ridicat de rezistenta a adeziunii la incarcarea initiala de forta.

REZISTENT

  • Polimerizarea rapida asigura o mai mare rezistenta in plan perpendicular a unirii ortodontice, la incarcarea initiala de forta.
  • Afinitatea chimica pentru bracketurile metalice asigura o mai sigura rezistenta a adeziunii.

FLEXIBIL

  • Ofera pina la 185% mai mult timp de lucru pentru o pozitionare mai buna, fara compromis.
  • Formula flexibila face ca rezistenta la impact sa creasca cu 118%, ceea ce scade numarul sedintelor programate de urgenta.

INTELIGENT

  • Schimb de culoare la nevoie, pentru usurinta in curatarea campului la bonding si la indepartarea bracketurilor.
  • Fotopolimerizare in doar 5 secunde, cu reducerea timpului de asistenta a pacientului.

Adhesive (two 4 g Syringes) 740-0321 Bottle Ortho Solo (5 ml) 740-0271 Etching Solution (10 ml) 740-0038 Sealant Applicator Brushes (38) 740-0041* Spatulas (75) 740-0075

Project Details